آزمایش کنیدپایه هفتمدوره اول آموزش متوسطه

پاسخ آزمایش های فصل ۱۰ علوم هفتم (۱_۱۰)

در این پست شما می توانید که پاسخ آزمایش های فصل ۱۰ علوم هفتم را دریافت کنید . این پست شامل قسمت ۱ از فصل ۱۰ می باشد که به تدریج سعی میکنیم که کلیه آزمایش های علوم فصل ۱۰ را در سایت قرار دهیم . پس همراه ما باشید .

آزمایش کنید صفحه ۸۳ علوم تجربی هفتم
در سه ظرف مشابه بهطور جداگانه، آب سرد، آب معمولی و آب گرم بریزید. دست راست را در آب گرم و دست چپ را در آب سرد قرار دهید و حدود ۳۰ ثانیه صبر کنید. حال هر دو دست را بیرون آورید و در آب معمولی قرار دهید و احساس خود را بیان کنید.

پاسخ : دستی که در آب گرم بوده احساس سرما و دستی که در آب سرد بوده احساس گرما می کند . پس احساس ما معیار مناسبی برای گرما و سرما نیست .

آزمایش کنید صفحه ۸۵ علوم تجربی هفتم
وسایل و مواد: لیوان، دماسنج، میخ نسبتا بزرگ و انبرک یا دم باریک
روش آزمایش
۱ــ لیوان را تا نیمه از آب سرد پر کنید و دمای آن را اندازه بگیرید.
۲ــ میخ را به کمک انبرک روی شعله اجاق قرار دهید و پس از داغ شدن، داخل لیوان بیندازید.
۳ــ دوباره دمای آب را اندازه بگیرید.
۴ــ نتیجه مشاهده خود را گزارش کنید.
در این آزمایش دمای آب چگونه تغییر کرده است؟ دمای میخ چطور؟ آب انرژی از دست داده است یا میخ؟ کدام یک انرژی گرفته اند؟

پاسخ : آب گرم تر می شود . میخ داغ ، انرژی گرمایی خود را به آب می دهد و سرد می شود . آب انرژی گرمایی را دریافت می کند و گرم می شود . ( انرژی گرمایی از جسم گرم به جسم سرد منتقل می شود . )

آزمایش کنید صفحه ۸۷ علوم تجربی هفتم
وسایل و مواد: سه میله هم طول و هم ضخامت از جنس مس، فولاد یا آهن و شیشه، شمع، کبریت، سه پایه و پارافین.
روش آزمایش
۱ــ به کمک پارافین به سر میله ها،چوب کبریت بچسبانید.
۲ــ مطابق شکل سر دیگر میله ها را روی شعله قرار دهید.
۳ــ مدتی صبر کنید تا چوب کبریتها بیفتند.
۴ــ نتیجه مشاهدات خود را بنویسید و درباره آن گفت‌ وگو کنید.
در این آزمایش کدام میله سریعتر از بقیه گرما را منتقل می ‌کند؟ کدام میله گرما را بسیار کند منتقل میکند؟

پاسخ : مس زودتر و شیشه دیرتر . رسانایی گرمایی فلزات بیشتر از نافلزات است . ( مانند چای در لیوان فلزی و شیشه ای )

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بستن